NYX Face Awards Romania 2017: Surrealism | ENTRY

By | Makeup | No Comments

NYX Face Awards Romania 2017

Iata-ne ajunsi din nou in perioada din an cu cele mai mari provocari lansate de NYX Cosmetics la nivel global. In Romania ne aflam acum la cea de-a doua editie  Face Awards Romania.

Anul trecut m-am inscris pentru prima data in acest concurs, m-am clasat printre finalisti, iar acum, in 2017 m-am inscris din nou la acest concurs fenomen. Pentru intrarea in competitia NYX Face Awards Romania 2017 am ales sa realizez un concept inspirat din curentul artistic numit Suprarealism. Realizarea lookului final mi-a luat mai mult timp decat ma asteptam deoarece viziunea si inspiratia mea functioneaza mai bine pe moment. Am incercat eu sa-mi creez un face chart, insa la partea practica am ajuns sa implementez doar 50% din ce mi-am propus. Am facut o pauza de relaxare, am sters si am luat-o de la capat pe anumite portiuni. Indiferent ce se intampla in timpul procesului creativ, important este sa nu va descurajati. O mica pauza de deconectare poate face minuni.

Dupa ce am stat cu sufletul la gura, am aflat ca am intrat in TOP20, asa ca in prezent ma pregatesc pentru prima provocare cu tema impusa: „Nature Goddess”. Sunt foarte fericita sa concurez si in acest an alaturi de alte fete foarte talentate. Eu va invit sa vizionati videoclipul de intrare in concurs.

 

Va pup!