TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE MACHIAJUL DE MIREASA

Machiajul din ziua nuntii este acel “detaliu” important de pe chipul miresei ce are capacitatea de a-i complimenta in cel mai frumos frumos mod posibil emotiile si fericirea. Machiajul trebuie sa fie intr-o completa armonie cu personalitatea miresei, cu stilul rochiei si al evenimentului.

Cu ce este mai special un machiaj de mireasa?

Cu totii stim ca fiecare mireasa este unica, iar in cea mai importanta zi din viata ei, machiajul trebuie sa fie perfect echilibrat,  special, nu prea strident, dar nici prea simplu. Un makeup artist profesionist va sti sa foloseasca produsele potrivite tenului astfel incat sa creeze un machiaj rezistent si oferind in acelasi timp  o durabilitate de cel putin 24 de ore. Un machiaj profesional ajuta mireasa sa arate impecabil atat in fotografii, cat si la filmare.

CUM SA AI MACHIAJUL PERFECT IN ZIUA NUNTII?

1. Contacteaza din timp un makeup artist profesionist.

Zilele din an in care se fac nunti nu sunt foarte multe la numar, asa ca daca iti doresti sa-ti organizezi linistita ziua nuntii, ar fi de preferat sa contactezi makeup artistul cu cel putin 6-8luni inainte pentru a te asigura ca poti rezerva ziua si ora dorita.

2. Consilierea si machiajul de proba

Cu siguranta ai foarte multe idei despre cum vrei sa fie rochia, buchetul, pantofii, dar tot nu stii ce machiaj ti se potriveste? Nici o problema! Mergi cu toate ideile la makeup artist si impreuna veti face cele mai bune alegeri. Trebuie tinut cont ca machiajul de mireasa trebuie sa treaca proba timpului. Daca acum sunt in trend anumite stiluri de makeup sau efectiv ti s-a pus pata pe un look de pe pinterest trebuie sa stii ca nu toate ti se vor potrivi. Este important ca si dupa machiaj sa fii tu in continuare, sa te regasesti in acest look si zeci de ani mai tarziu, asa ca lasa-te pe mana specialistului si comunica-I preferintele tale.

3. Comunica deschis tot ce te nemultumeste astfel incat experienta machiajului final sa fie de neuitat.

4.  Esential, aloca mai mult timp intre programari luand in calcul posibile situatii neprevazute in care se pot decala programarile. De asemenea ia in calcul si timpul  pe care il petreci pe drum deplasandu-te de la o locatie la alta.

5. Cand ma programez la machiaj, inainte sau dupa coafor? 

Machiajul se poate realiza atat inainte cat si dupa coafura. Daca planuiti sa optati pentru spalatul parului  la salon, atunci machiajul se va face evident la final pentru a evita prelingerea apei in zona fetei.