Am nevoie de aparat dentar?

Ai visat vreodata la zambetul perfect? Sa razi cu gura pana la urechi ca in reclamele pastei de dinti? 

Daca raspunsul este „DA”, ei bine, si eu! Cand vine vorba de igiena si ingrijirea orala, acestea au fost mereu o prioritate pentru mine, iar de cand sunt „mare”, pe banii mei, mereu am incercat sa rezolv toate problemele de natura stomatologica, cat de urgent, imediat cum isi faceau aparitia. De curand, admirand lip art-urile dementiale care circula pe instagram am remarcat dantura impecabila a modelelor. Ulterior am aflat ca sunt fetete ceramice Veneer si uite asa am ajuns la cabinetul stomatologic pentru un control de rutina si pentru a afla mai multe despre estetica dentara si ortodontie.

aparat-dentar-safir-sau-metalic

Daca aveti dintii buni, varianta ideala este sa profitati cat mai mult de ei. Asadar, in urma consultatiei, mi-a fost recomandat aparatul dentar pentru a rezolva:

  • muscatura adanca
  • caninii iesiti in exterior
  • dintii frontali pozitionati mai in spate fata de ceilalti
  • dintii frontali de pe arcada inferioara ce sunt inghesuiti

Dupa ceva timp in care m-am documentat, am decis sa imi pun aparat dentar, din safir pe arcada superioara si metalic pe arcada inferioara. In prima faza voi incepe cu cel superior din safir. In mai putin de o saptamana am programarea. Desi poate vi se va parea ciudat, chiar sunt nerabdatoare si abia astept sa il port. Va urma pe blog o serie intreaga de postari pe aceasta tema, daca aveti intrebari, abia astept sa va raspund la ele.

Love,

elena-nedelcu-blog